Aliejų komedogenekcija: kas tai yra ir kaip nustatyti?

Aliejų komedogenekcija: kas tai yra ir kaip nustatyti?

Pastaruoju metu daug dailiosios lyties atstovai linkę naudoti aliejų įvairovę, kaip lėšos rūpintis odos priežiūra. Ir tai nenuostabu, nes ši kosmetikos gaminys išsiskiria ne tik natūralios kilmės, jis atidžiai rūpinasi derma, nepriklausomai nuo jo rūšies. Stabdymo savo pasirinkimą tam tikrą naftos kosmetikos procedūrų asmeniui, būtina atsižvelgti į šio vaisto comedogenecy. Apsvarstykite išsamiau šis rodiklis, o taip pat spręsti, kokia alyva yra neužkemša porų ir neužkemša porų.

Komentarų samprata

Tokio terminijos naudojimas, atsižvelgiant į naftos produktų išvyko iš žodžio „comedon“, kuris paskiria juodi taškeliai, blogėja veido, taip pat neigiamai atsispindi dermos išvaizdos. Kai kuriais atvejais, jei panele yra tinkamai guading už veido odą, jie gali išprovokuoti spuogai ir spuogai.

Deja, komedonai gali pasirodyti tiek paauglystėje, tiek brandesniame amžiuje.

Suprasti, kas yra aliejaus komedogeniškumas, būtina prisiminti mokyklos kursų anatomijos azą. Kiekvienas plaukai, nesvarbu, kur jis pasirodo, plėtoja specialią įdubą ant epiderma paviršiaus. Toks gilinimas taip pat vadinamas folikulu.

Taigi, kad plaukai vystosi ir auga, jis yra suteptas su poodiniu riebalais, kuriuos gamina SALL liaukos. Jei ortakis yra užblokuotas, tuomet comedone pasirodo šioje vietoje. Kuriant palankią aplinką bakterijų plėtrai, sklypas su komedtu gali uždegti ir spuogais.

Jei veido kosmetikos aliejus buvo pasirinktas neteisingai, jis taip pat gali provokuoti ortakio užsikimšimą. Laimei, ne visi naftos produktai turi galimybę užkimšti poras.

Daugelis jų, priešingai, pasižymi terapiniu poveikiu ir leidžia jums rūpintis riebaliniu ar problemišku derma.

Įvairių aliejų komedogenekcija apskaičiuojama penkių taškų skalėje:

  • 0 – reiškia, kad naftos produktų priklauso ne koduotas variantų ir negali pelnyti+
  • 1 – šis produktas yra būdingas laipsnis mažas comedogenation+
  • 2 – panašus aliejus yra būdingas saikingai mažo comedogenicity+

  • 3 – naftos produktai susiję su saikingai comedoy+
  • 4 – toks skaitmenų gaunamas aliejus su pakankamai dideliu neužkemša porų ribos+
  • 5 – maksimali vertė priklauso naftos produktų, kad yra labai komedija galimybės.

Laipsnis

Nulis ir žemas

Kaip minėta anksčiau, naftos produktai priklauso ne-comdogenic aliejų, kuriame toks rodiklis yra 0 arba 1. Jie išsiskiria skystos konsistencijos, puikiai plitimo ir yra platinami visame odos paviršiuje. Ne comdian aliejai taip pat pasižymi lengvai ir gali būti naudojama atstovai gražus lyties, kurios turi ne tik riebalų arba problemiškas, bet taip pat sausos ar normalus odos.

Apsvarstykite veido aliejų, kurie priklauso ne comdicated produktų sąrašą.

Naftos pavadinimas komentaras. \ T
shi 0
safflower 0
rafinuotas saulėgrąžų aliejus 0
mangy 0
nuo kanapių 0
arganas 0
gauta iš vaisių 1
pagaminta iš juodos kmynų 1
nuo jūros šaltalalio 1
nuo sėklų sėklų. \ T 1
castor 1
granatas. \ T 1
nerafinuotas saulėgrąžų aliejus 1

Naftos produktai, kurie skiriasi nuo nulinio laipsnio comedogenation neturite galimybę išsiveržti poras, priešingai, jie naudojami kaip veiksmingų priemonių jiems valyti. Naftos produktai pasižymi pirmąjį laipsnį comedogenation gali būti saugiai taikomas net odos sritis, įtakos spuogų.

Vidutinio sunkumo

Šie naftos produktai gali pasireiškia skirtingais būdais, todėl yra sunku prognozuoti, kokį poveikį galima pasiekti, jei jūs naudojate juos veidą su riebiais odos. Jūs galėsite sužinoti rezultatą, tik turintys mažą eksperimentą. Būtina taikyti šią priemonę į nedidelį sklypą dermos ir patikrinti savo veiksmus.

Jei oda nėra parausta ir nebus išpūstas, tai reiškia, kad galite saugiai apima tokias alyvas į kosmetikos preparatų sudėties veido priežiūros ir iškirptės srities.

Apsvarstykite skaityti daugiau lentelę produktų, sergantiems vidutinio sunkumo ir žemos komentuoti.

Naftos pavadinimas komentaras. \ T
nuo moliūgų 2
taman 2
sandalova 2
nuo persikų kaulų 2
nuo migdolų branduolio 2
nuo avokado kaulų 2
funduka 2
vynuogė 2
nuo žemės riešutų vaisių 2
nuo abrikosų kaulų 2
medvilnė. \ T 3
nuo sojos 3
nuo olivoz 3
nuo makadamijos 3
nerafiuoti sezamo sėklos 3
kukurūzai 3

Naftos produktai, pasižymintys 2 komentaro laipsniu, gali lengvai naudoti moterims, turinčioms normalų ir sausą dermą. Jie stebisi, kad jis bus sudrėkintas ir atkurti odą. Taip pat rekomenduojama taikyti narkotikus pagal tokias alyvas, kad atsikratytų randų, atsiradusių dėl kovos su spuogais.

Naftos produktai, pasižymi 3 laipsnio komentarą, gali būti taikomas atstovai gražus lyties, kurios labai sausos odos tipą. Jie taip pat gali būti naudojami dermos sklypuose, kurie nėra linkę į komedonų išvaizdą. Tai yra vokai, alkūnės, keliai ir kulniukai.

Aukštas

Naftos duomenys neturėtų būti naudojami moterims, turinčioms riebalų ar problemų odą. Šviestuvai su panašaus tipo odai verta vengti kosmetikos preparatų, kurie apima tokias alyvas taikymą. Net nedidelė tokių komponentų dalis gali sukelti didelę žalą odai.

Apsvarstykite alyvų sąrašą, turintį didelį komedogeniškumo lygį.

Naftos pavadinimas komentaras. \ T
nuo kokoso vaisių 4
nuo kakavos vaisių 4
nuo linų sėklų. \ T 4
delnas 4
nuo kviečių embrionų 5

Naftos produktai, pasižymintys 4 laipsnio komentarą, aktyvuokite riebalinių liaukų darbą. Jie trukdo su derma „kvėpuoti“, taškų ir užsikimšimo poras. Optimalus panašių aliejų – į kūno dalių, kurios yra apibūdinama padidėjusiu sausumo. Dažnai jie taikomi atsikratyti sausas ir lūžinėjantiems plaukams patarimai. Daugelis žmonių taip pat naudoja juos žodžiu, nes pagrindinės sudedamosios dalys, kurios yra netradicinės medicinos, skirtos kovoti su įvairiomis ligomis.

Nepaisant to, kad nafta, gauta iš gemalo kviečių yra labai naudingas produktas, jis turi būti pridėtas prie kosmetikos preparatų su ypatinga atsargiai, po minimalios dozės. Rekomenduojama jį taikyti tik tose odos srityse, kurios nėra linkę į komedonų išvaizdą.

Naudingos savybės

Nepaisant to, kad kai kurie aliejai priklauso kategorijai balais poras, jie išsiskiria daug naudingų savybių ir yra labai dažnai naudojami įvairių kosmetikos preparatų.

Labiausiai pageidaujami aliejai priklauso šioms parinktims.

  • Aliejus, gautas iš migdolų branduolių. Ji turi tokias riebalines rūgštis, pvz., oleiną ir linolę. Dėl šių sudedamųjų dalių, drėkina ir regeneravimas odos. Iš migdolų aliejumi struktūra taip pat yra vitaminų grupių A, B ir E, kurie padeda įveikti su amžiumi susijusių pokyčių dermos, puikiai copble su šveitimas ir padėti atsikratyti uždegimas sričių ant odos.

  • Aliejus, gautas avokado kaulų. Jos mažas kiekis gali būti naudojamas net tose srityse, odos spuogai. Jis padeda puikiai sudrėkinta dermos.

Dėka esančių retinolio, jis leidžia jums susidoroti su uždegiminių procesų ant veido.

  • Nafta pagaminta iš kokoso vaisių, daug hialurono rūgšties, todėl naudojamas kartu pirmųjų požymių džiovinimo sausų dermos. Tai daro odą elastingesnę, grįžtantį jaunimą. Naudingos komponentai, kurie yra dalis šio aliejaus galėsite patenka į giliausius epidermio sluoksnius, drėkina ir jį maitinti.

  • Palmių aliejus rekomenduojama naudoti jauna mergina su labai sausos odos tipą. Tai padeda susidoroti ne tik su uždegiminiais procesais, bet ir atsikratyti sekcijų, kuriose oda yra labai dribsnė.

Nafta, gauta iš persikų kaulų, gali būti taikoma kombinuotai odai. Tai leidžia jums susidoroti su šveitimu ir apsaugoti nuo ankstyvos išvaizdos raukšlių. Dėl esminių komponentų jis pasižymi antiseptiniu ir priešuždegiminiu efektu.

Kaip matote, naftos komedogeniškumo žinios padeda pasirinkti optimalią variantą bet kokio tipo odai.

Kaip pasirinkti odos odą, žiūrėkite žemiau esantį vaizdo įrašą.

Įvertinkite straipsnį
( Kol kas nėra įvertinimų )
Pridėti komentarų

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: